Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Шаповал С. Л. 
Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем / С. Л. Шаповал // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 159-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_25
  Повний текст PDF - 468.965 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповал С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповал С. Л. Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем / С. Л. Шаповал // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 159-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповал Світлана Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського