Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Шаповал С. Л. Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем / С. Л. Шаповал // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 159-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповал С. Л. Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем / С. Л. Шаповал // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 53. - С. 159-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_53_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |