Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Попова Н. В. 
Оптимізація компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, В. В. Ткаченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_28
  Повний текст PDF - 519.264 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова Н.
  • Мисюра Т.
  • Ткаченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова Н. В. Оптимізація компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, В. В. Ткаченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Мисюра Тарас Григорович (технічні науки)
  • Ткаченко Вадим Владиславович (технічні науки)
  • Ткаченко Василь Васильович (технічні науки)
  • Ткаченко Віктор Васильович (технічні науки)
  • Ткаченко Василь Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського