Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Попова Н. В. Оптимізація компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, В. В. Ткаченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Попова Н. В. Оптимізація компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, В. В. Ткаченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |