Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Євлаш В. В. Вплив ступіню подрібнення сланей водоростей вакаме на показники якості білково-мінеральних батончиків "Аlgae bar wakame" / В. В. Євлаш, В. О. Акмен, С. В. Нікітін // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євлаш В. В. Вплив ступіню подрібнення сланей водоростей вакаме на показники якості білково-мінеральних батончиків "Аlgae bar wakame" / В. В. Євлаш, В. О. Акмен, С. В. Нікітін // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |