Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Сімакова О. О. Дослідження та вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова, Ю. М. Коренець, В. О. Глушко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 25. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_25_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімакова О. О. Дослідження та вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова, Ю. М. Коренець, В. О. Глушко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 25. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_25_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |