Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Прісс О. П. 
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю / О. П. Прісс, Н. П. Загорко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 169-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_27
Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот.
  Повний текст PDF - 359.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прісс О.
  • Загорко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю / О. П. Прісс, Н. П. Загорко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 169-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прісс Олеся Петрівна (технічні науки)
  • Загорко Надія Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського