Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Страшинський І. М. 
Реологічні властивості гідратованих білоквмісних функціональних харчових композицій / І. М. Страшинський, В. М. Пасічий, О. П. Фурсік // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_30
  Повний текст PDF - 363.123 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Пасічий В.
  • Фурсік О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Реологічні властивості гідратованих білоквмісних функціональних харчових композицій / І. М. Страшинський, В. М. Пасічий, О. П. Фурсік // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Страшинський Ігор Мирославович (технічні науки)
  • Фурсік Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського