Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Пасічний В. М. Дослідження структурних змін м’яса перепелів в процесі заморожування / В. М. Пасічний, А. І. Українець, М. Аль-Х. Хайдер, М. М. Полумбрик // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Дослідження структурних змін м’яса перепелів в процесі заморожування / В. М. Пасічний, А. І. Українець, М. Аль-Х. Хайдер, М. М. Полумбрик // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |