Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Большакова В. Л. 
Моніторинг інформації щодо використання пробіотичних систем на основі lactobacillus acidophilus у складі харчових продуктів / В. Л. Большакова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 39. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_39_17
  Повний текст PDF - 251.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Большакова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Большакова В. Л. Моніторинг інформації щодо використання пробіотичних систем на основі lactobacillus acidophilus у складі харчових продуктів / В. Л. Большакова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 39. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_39_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського