Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Большакова В. Л. Моніторинг інформації щодо використання пробіотичних систем на основі lactobacillus acidophilus у складі харчових продуктів / В. Л. Большакова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 39. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_39_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Большакова В. Л. Моніторинг інформації щодо використання пробіотичних систем на основі lactobacillus acidophilus у складі харчових продуктів / В. Л. Большакова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 39. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_39_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |