Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Евлаш В. В. 
Формирование пористости сушенного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш, А. В. Немирич, А. Е. Максименко, О. Ю. Гриценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 7. - С. 185-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_7_39
  Повний текст PDF - 503.099 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Евлаш В.
  • Немирич А.
  • Максименко А.
  • Гриценко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Евлаш В. В. Формирование пористости сушенного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш, А. В. Немирич, А. Е. Максименко, О. Ю. Гриценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 7. - С. 185-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_7_39.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського