Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |