Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Папченко В. Ю. 
Нові наукові розробки у галузі харчових технологій / В. Ю. Папченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 38. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_38_34
  Повний текст PDF - 140.142 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Папченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Папченко В. Ю. Нові наукові розробки у галузі харчових технологій / В. Ю. Папченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 38. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_38_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Папченко Вікторія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського