Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Дуденко Н. В. Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостіми / Н. В. Дуденко, В. С. Ольховська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дуденко Н. В. Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостіми / Н. В. Дуденко, В. С. Ольховська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |