Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ||
Одарченко Д. М. Виробництво нового виду овочевого морозива "Заморожений лід" / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. М. Сесь // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2012. - № 68. - С. 193-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2012_68_45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко Д. М. Виробництво нового виду овочевого морозива "Заморожений лід" / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. М. Сесь // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2012. - № 68. - С. 193-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2012_68_45.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |