Наукова періодика України | Вісник аграрної науки Причорномор'я | ||
Господаренко Г. М. Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти / Г. М. Господаренко, С. П. Полторецький, В. В. Любич, В. В. Новіков, В. В. Желєзна, Н. В. Воробйова, І. Ф. Улянич // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 1. - С. 199-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2018_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Господаренко Г. М. Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти / Г. М. Господаренко, С. П. Полторецький, В. В. Любич, В. В. Новіков, В. В. Желєзна, Н. В. Воробйова, І. Ф. Улянич // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 1. - С. 199-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2018_1_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |