Наукова періодика України | Вісник аграрної науки Причорномор'я | ||
Стріха Л. О. Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробів / Л. О. Стріха, О. М. Сморочинський, В. І. Крива, О. В. Кривчук // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(2). - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2%282%29__18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стріха Л. О. Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробів / Л. О. Стріха, О. М. Сморочинський, В. І. Крива, О. В. Кривчук // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(2). - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(2)__18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |