Наукова періодика України Системи та технології


Булейко А. А. 
Особливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони України / А. А. Булейко // Вісник Академії митної служби України. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 110–115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsutn_2015_1_15
  Повний текст PDF - 323.022 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Булейко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Булейко А. А. Особливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони України / А. А. Булейко // Вісник Академії митної служби України. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 110–115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsutn_2015_1_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського