Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Bilyk L. 
Formation of quality and safety of offal sausages / L. Bilyk, N. Popova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_8
  Повний текст PDF - 336.3 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bilyk L.
  • Popova N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bilyk L. Formation of quality and safety of offal sausages / L. Bilyk, N. Popova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського