Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Peshuk L. 
Improving the technology of cooked sausages using protein-mineral-hydrocarbon additive / L. Peshuk, O. Gorbach, O. Galenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_3
  Повний текст PDF - 449.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Peshuk L.
  • Gorbach O.
  • Galenko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Peshuk L. Improving the technology of cooked sausages using protein-mineral-hydrocarbon additive / L. Peshuk, O. Gorbach, O. Galenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського