Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Marchevskii V. Product grinding influence on the drying process of dispersed titanium dioxide paste / V. Marchevskii, Ya. Grobovenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Marchevskii V. Product grinding influence on the drying process of dispersed titanium dioxide paste / V. Marchevskii, Ya. Grobovenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |