Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Marchevskii V. 
Product grinding influence on the drying process of dispersed titanium dioxide paste / V. Marchevskii, Ya. Grobovenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_10
  Повний текст PDF - 1.217 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Marchevskii V.
  • Grobovenko Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Marchevskii V. Product grinding influence on the drying process of dispersed titanium dioxide paste / V. Marchevskii, Ya. Grobovenko // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 1. - С. 72-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_1_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського