Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Garmash D. Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology / D. Garmash, V. Pasichnyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Garmash D. Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology / D. Garmash, V. Pasichnyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |