Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Garmash D. 
Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology / D. Garmash, V. Pasichnyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_7
  Повний текст PDF - 462.235 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Garmash D.
  • Pasichnyi V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Garmash D. Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology / D. Garmash, V. Pasichnyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського