Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Buculei A. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants / A. Buculei, P. Turcan // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 305-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Buculei A. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants / A. Buculei, P. Turcan // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 305-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |