Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Breus N. Hybrid expert system to model the ice cream recipes / N. Breus, S. Hrybkov, G. Polischuk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 294-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Breus N. Hybrid expert system to model the ice cream recipes / N. Breus, S. Hrybkov, G. Polischuk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 294-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |