Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Kuzmin O. 
Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 54-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_8
  Повний текст PDF - 422.93 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kuzmin O.
  • Pasichnyi V.
  • Levkun K.
  • Riznyk A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kuzmin O. Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 54-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського