Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Kuzmin O. Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 54-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kuzmin O. Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 54-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |