Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Popova N. 
Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures / N. Popova, T. Misyura, A. Rybachok, V. Chornyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 32-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_6
  Повний текст PDF - 1.165 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Popova N.
  • Misyura T.
  • Rybachok A.
  • Chornyi V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Popova N. Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures / N. Popova, T. Misyura, A. Rybachok, V. Chornyi // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 32-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського