Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Rachok V. Investigation of the yeast dough mixing process at different rotational frequency of the mixing blade / V. Rachok, V. Telychkun, Yu. Telychkun // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rachok V. Investigation of the yeast dough mixing process at different rotational frequency of the mixing blade / V. Rachok, V. Telychkun, Yu. Telychkun // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |