Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Dietrich I. 
Comprehensive evaluation of the hot sweet souffle dessert quality / I. Dietrich, O. Kuzmin, V. Mikhailenko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 92-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_12
  Повний текст PDF - 488.128 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dietrich I.
  • Kuzmin O.
  • Mikhailenko V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dietrich I. Comprehensive evaluation of the hot sweet souffle dessert quality / I. Dietrich, O. Kuzmin, V. Mikhailenko // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 92-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського