Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Karim O. R. Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari / O. R. Karim, B. M. Adebanke, O. A. Akintayo, W. Awoyale // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 276-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Karim O. R. Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari / O. R. Karim, B. M. Adebanke, O. A. Akintayo, W. Awoyale // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 276-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |