Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Karim O. R. 
Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari / O. R. Karim, B. M. Adebanke, O. A. Akintayo, W. Awoyale // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 276-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_9
  Повний текст PDF - 809.461 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Karim O.
  • Adebanke B.
  • Akintayo O.
  • Awoyale W.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Karim O. R. Physical, chemical and sensory properties of cassava (Manihot esculenta) - sweet potato (Ipomoea batatas) gari / O. R. Karim, B. M. Adebanke, O. A. Akintayo, W. Awoyale // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 276-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського