Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Kuzmin O. Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Kuzmin, Ya. Kovalchuk, V. Velychko, N. Romanchenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 258-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kuzmin O. Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Kuzmin, Ya. Kovalchuk, V. Velychko, N. Romanchenko // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 258-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |