Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Masliichuk O. 
Histological characterics of improving meat chopped semis / O. Masliichuk, M. Paska // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 236-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_6
  Повний текст PDF - 1.86 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Masliichuk O.
  • Paska M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Masliichuk O. Histological characterics of improving meat chopped semis / O. Masliichuk, M. Paska // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 236-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського