Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Mariod A. A. Three Sudanese sorghum-based fermented foods (kisra, hulu-mur and abreh): Comparison of proximate, nutritional value, microbiological load and acrylamide content / A. A. Mariod, Y. M. A. Idris, N. M. Osman, M. A. Mohamed, A. M. A. Sukrab, M. Y. Farag, B. Matthaus // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 216-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mariod A. A. Three Sudanese sorghum-based fermented foods (kisra, hulu-mur and abreh): Comparison of proximate, nutritional value, microbiological load and acrylamide content / A. A. Mariod, Y. M. A. Idris, N. M. Osman, M. A. Mohamed, A. M. A. Sukrab, M. Y. Farag, B. Matthaus // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 216-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |