Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Borodin V. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker / V. Borodin, G. Tsygankova // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 309-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Borodin V. Mathematical model of liquid activization while making breads in domestic breadmaker / V. Borodin, G. Tsygankova // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 309-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |