Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Hrabovska O. 
Employing starch cryogenic structures for quercetine encapsulation / O. Hrabovska, O. Danylevych, A. Gordienko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_3
  Повний текст PDF - 667.078 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Hrabovska O.
  • Danylevych O.
  • Gordienko A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Hrabovska O. Employing starch cryogenic structures for quercetine encapsulation / O. Hrabovska, O. Danylevych, A. Gordienko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського