Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Hrabovska O. Employing starch cryogenic structures for quercetine encapsulation / O. Hrabovska, O. Danylevych, A. Gordienko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Hrabovska O. Employing starch cryogenic structures for quercetine encapsulation / O. Hrabovska, O. Danylevych, A. Gordienko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 2. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |