Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Недашківська Н. В. 
Вплив поліфункціонального сорбенту на хімічний склад м'язів каченят-бройлерів / Н. В. Недашківська, В. М. Недашківський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 139-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_37
  Повний текст PDF - 2.39 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Недашківська Н.
  • Недашківський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Недашківська Н. В. Вплив поліфункціонального сорбенту на хімічний склад м'язів каченят-бройлерів / Н. В. Недашківська, В. М. Недашківський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 139-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Недашківська Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Недашківський Володимир Михайлович ()
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського