Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Бондаренко В. В. 
Амінокислотний склад м’язової тканини молодняку свиней за згодовування БВМД Мінактивіт / В. В. Бондаренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_23
  Повний текст PDF - 3.16 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко В. В. Амінокислотний склад м’язової тканини молодняку свиней за згодовування БВМД Мінактивіт / В. В. Бондаренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Володимир Васильович (технічні науки)
  • Бондаренко Віталій Володимирович (фармацевтичні науки)
  • Бондаренко В'ячеслав Володимирович (1977–) (технічні науки)
  • Бондаренко Владислава Вікторівна (сільськогосподарські науки)
  • Бондаренко Віктор Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського