Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Хоменко А. Д. 
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_23
  Повний текст PDF - 315.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хоменко А.
  • Мерзлов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хоменко А. Д. Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis / А. Д. Хоменко, С. В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мерзлов Сергій Віталійович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського