Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Колесник Д. М. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесів ліпопероксидації та оксидативний розпад жирних кислот у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесник Д. М. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесів ліпопероксидації та оксидативний розпад жирних кислот у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |