Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Машкін Ю. О. 
Вплив пробіотика на хімічний склад та відносну біологічну цінність м’язів курчат-бройлерів / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, П. І. Кузьменко, В. М. Гордієнко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_26
  Повний текст PDF - 392.873 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Машкін Ю.
  • Каркач П.
  • Кузьменко П.
  • Гордієнко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Машкін Ю. О. Вплив пробіотика на хімічний склад та відносну біологічну цінність м’язів курчат-бройлерів / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, П. І. Кузьменко, В. М. Гордієнко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Машкін Юрій Олексійович (сільськогосподарські науки)
  • Гордієнко Василь Михайлович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського