Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Машкін Ю. О. Вплив пробіотика на хімічний склад та відносну біологічну цінність м’язів курчат-бройлерів / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, П. І. Кузьменко, В. М. Гордієнко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Машкін Ю. О. Вплив пробіотика на хімічний склад та відносну біологічну цінність м’язів курчат-бройлерів / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, П. І. Кузьменко, В. М. Гордієнко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |