Наукова періодика України Траектория науки


Завадинська О. Ю. 
Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18
  Повний текст PDF - 695.905 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Завадинська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Завадинська О. Ю. Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Завадинська Олена Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського