Наукова періодика України | Траектория науки | ||
Завадинська О. Ю. Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Завадинська О. Ю. Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |