Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кравченко М. Новітні технології марципанових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2019. - № 3. - С. 105–111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_3_12 Досліджено властивості поверхні марципанових паст з молочною сироваткою сухою демінералізованою. Визначено її раціональну концентрацію в рецептурах марципанових паст за часом контакту та міцністю адгезії. Обгрунтовано технологічну доцільність використання гліцерину у складі марципанових паст за результатами вивчення його впливу на адгезійно-когезійну взаємодію рецептурних компонентів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Новітні технології марципанових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2019. - № 3. - С. 105–111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_3_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |