Наукова періодика України Товари і ринки


Чорна А. 
Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям / А. Чорна, В. Калмазан, І. Чорний // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 75–86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_9
Проаналізовано стан виробництва їстівного покриття та сфери його використання. Розглянуто основні аспекти оцінки ефективності виробництва кондитерських виробів з їстівним покриттям. Здійснено експертну оцінку переваг розробленого їстівного покриття проти паковання-аналога. Визначено комплексний показник якості та конкурентоспроможність зефіру в їстівному покритті.
  Повний текст PDF - 477.844 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чорна А.
  • Калмазан В.
  • Чорний І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям / А. Чорна, В. Калмазан, І. Чорний // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 75–86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського