Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям / А. Чорна, В. Калмазан, І. Чорний // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 75–86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_9 Проаналізовано стан виробництва їстівного покриття та сфери його використання. Розглянуто основні аспекти оцінки ефективності виробництва кондитерських виробів з їстівним покриттям. Здійснено експертну оцінку переваг розробленого їстівного покриття проти паковання-аналога. Визначено комплексний показник якості та конкурентоспроможність зефіру в їстівному покритті. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям / А. Чорна, В. Калмазан, І. Чорний // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 75–86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |