Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Романенко О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання / О. Романенко, О. Сидоренко, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 71–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_9 Наведено зміни загального хімічного та фракційного складу жиру рибних пресервів із прісноводної риби і з оселедця. Проаналізовано їх вплив на динаміку реологічних та структурно-механічних властивостей пресервів під час зберігання. Структурно-механічні властивості визначено методами пенетрації та за релаксаційним зусиллям. Установлено кореляційний зв'язок змін активної кислотності з динамікою реологічних властивостей пресервів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романенко О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання / О. Романенко, О. Сидоренко, С. Шаповал // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 71–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |