Наукова періодика України Товари і ринки


Пешук Л. 
Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" / Л. Пешук, О. Горбач, Л. Вовк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 104–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_12
Одним із резервів у вирішенні проблеми дефіциту білка є максимальне залучення вторинних продуктів переробки сировини тваринного походження. Розроблено нові варені ковбасні вироби з білково-вуглеводно-мінеральною добавкою "Рекорд-75". Запропоновано використання кваліметричного методу оцінювання якості продукції. Доведено, що заміна частини м'ясної сировини комплексом тваринних білків і харчових волокон позитивно впливає на показники якості та органолептичні властивості готових варених ковбасних виробів.
  Повний текст PDF - 456.021 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Горбач О.
  • Вовк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" / Л. Пешук, О. Горбач, Л. Вовк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 104–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горбач Олена Володимирівна (економічні науки)
  • Вовк Лілія Степанівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського