Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" / Л. Пешук, О. Горбач, Л. Вовк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 104–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_12 Одним із резервів у вирішенні проблеми дефіциту білка є максимальне залучення вторинних продуктів переробки сировини тваринного походження. Розроблено нові варені ковбасні вироби з білково-вуглеводно-мінеральною добавкою "Рекорд-75". Запропоновано використання кваліметричного методу оцінювання якості продукції. Доведено, що заміна частини м'ясної сировини комплексом тваринних білків і харчових волокон позитивно впливає на показники якості та органолептичні властивості готових варених ковбасних виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" / Л. Пешук, О. Горбач, Л. Вовк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 104–112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |