Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Михонік Л. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. Михонік, І. Гетьман // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 95–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_11 Доведено доцільність використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп'яних культур у технології безглютенового хліба. Встановлено, що закваски здатні позитивно впливати на параметри технологічного процесу, показники якості напівфабрикатів та готових виробів порівняно з контрольним зразком. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михонік Л. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. Михонік, І. Гетьман // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 95–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |