Наукова періодика України Товари і ринки


Михонік Л. 
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. Михонік, І. Гетьман // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 95–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_11
Доведено доцільність використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп'яних культур у технології безглютенового хліба. Встановлено, що закваски здатні позитивно впливати на параметри технологічного процесу, показники якості напівфабрикатів та готових виробів порівняно з контрольним зразком.
  Повний текст PDF - 420.878 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михонік Л.
  • Гетьман І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михонік Л. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. Михонік, І. Гетьман // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 95–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського