Наукова періодика України Товари і ринки


Антонюк І. 
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 84–95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_10
Розроблено технологію десерту з покращеним нутрієнтним складом, що містить бісквітний напівфабрикат зі спельтового борошна, ягідне пюре та крем на основі сиру кисломолочного та йогурту, в якому визначено вміст мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Така продукція уможливить покращення раціону харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів.
  Повний текст PDF - 626.16 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антонюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антонюк І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 84–95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антонюк Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського