Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Антонюк І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 84–95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_10 Розроблено технологію десерту з покращеним нутрієнтним складом, що містить бісквітний напівфабрикат зі спельтового борошна, ягідне пюре та крем на основі сиру кисломолочного та йогурту, в якому визначено вміст мінеральних речовин: кальцію, калію, йоду, селену та феруму. Така продукція уможливить покращення раціону харчування населення з метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антонюк І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом / І. Антонюк // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 84–95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |