Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів / А. Медведєва // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 115–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_14 Розроблено технологію безглютенової булочки ванільної шляхом повної заміни пшеничного борошна на кукурудзяне та рисове, оскільки глютен, що міститься в пшениці, не рекомендується до вживання хворим на целіакію. Визначено оптимальні онцентрації вмісту кукурудзяного та рисового борошна у рецептурі булочки ванільної. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів / А. Медведєва // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 115–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |