Наукова періодика України Товари і ринки


Медведєва А. 
Технологія безглютенових булочних виробів / А. Медведєва // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 115–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_14
Розроблено технологію безглютенової булочки ванільної шляхом повної заміни пшеничного борошна на кукурудзяне та рисове, оскільки глютен, що міститься в пшениці, не рекомендується до вживання хворим на целіакію. Визначено оптимальні онцентрації вмісту кукурудзяного та рисового борошна у рецептурі булочки ванільної.
  Повний текст PDF - 467.142 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Медведєва А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів / А. Медведєва // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 115–123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського