Наукова періодика України Товари і ринки


Федорова Д. 
Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 66–77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_9
Вивчено вплив рослинної клітковини та вмісту азотистих летких основ на сенсорні характеристики сухих риборослинних напівфабрикатів на основі патраної без голови дрібної риби родини Gobiidae та рибних голів. Науково обгрунтовано доцільність використання висівок пшеничних і знежиреної молочної сироватки для зниження інтенсивності специфічного рибного запаху в досліджуваних напівфабрикатах.
  Повний текст PDF - 831.68 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів / Д. Федорова // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 66–77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського