Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кравченко М. Структурно-механічні властивості цукрових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 77–90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_10 Досліджено структурно-механічні властивості цукрової пасти з використанням молочної сироватки сухої демінералізованої. Встановлено її вплив на деформаційні характеристики цукрових паст. Визначено раціональну кількість молочної сироватки сухої демінералізованої в рецептурах цукрових паст і напрями її технологічного використання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Структурно-механічні властивості цукрових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 77–90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |