Наукова періодика України Товари і ринки


Кравченко М. 
Структурно-механічні властивості цукрових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 77–90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_10
Досліджено структурно-механічні властивості цукрової пасти з використанням молочної сироватки сухої демінералізованої. Встановлено її вплив на деформаційні характеристики цукрових паст. Визначено раціональну кількість молочної сироватки сухої демінералізованої в рецептурах цукрових паст і напрями її технологічного використання.
  Повний текст PDF - 827.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Рибчук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Структурно-механічні властивості цукрових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 77–90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Мілена В'ячеславівна (державне управління)
  • Кравченко Марина Сергіївна (економічні науки)
  • Кравченко Маргарита Анатоліївна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Васильович (економічні науки)
  • Кравченко Марина Олегівна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Володимирович (1987–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського