Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Ланиця І. Якість посічених м’ясних виробів / І. Ланиця, Л. Гірняк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ланиця І. Якість посічених м’ясних виробів / І. Ланиця, Л. Гірняк // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |