Наукова періодика України Товари і ринки


Сирохман І. 
Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 77–85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2%281%29__10
Обгрунтовано доцільність внесення добавок жмиху розторопші плямистої окремо та в поєднанні з бурштиновою кислотою для подовження терміну зберігання жирових начинок вафельних тортів. Визначено оптимальну добавку для сповільнення окиснення жиру - 1 % жмиху розторопші з 0,2 % бурштинової кислоти.
  Повний текст PDF - 465.216 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Бойдуник Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 77–85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2(1)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського