Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 77–85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2%281%29__10 Обгрунтовано доцільність внесення добавок жмиху розторопші плямистої окремо та в поєднанні з бурштиновою кислотою для подовження терміну зберігання жирових начинок вафельних тортів. Визначено оптимальну добавку для сповільнення окиснення жиру - 1 % жмиху розторопші з 0,2 % бурштинової кислоти. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 77–85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2(1)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |