Наукова періодика України Товари і ринки


Мотузка Ю. 
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 16–26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_4
Проаналізовано теоретико-методологічні засади управління якістю продуктів для ентерального харчування відповідно до міжнародних стандартів. Здійснено систематизацію та узагальнення процесів системи управління якістю продуктів із використанням процесного підходу. Розкрито роль ризик-орієнтованого мислення при запровадженні системи управління якістю харчових продуктів.
  Повний текст PDF - 794.66 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мотузка Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 16–26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського