Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 16–26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_4 Проаналізовано теоретико-методологічні засади управління якістю продуктів для ентерального харчування відповідно до міжнародних стандартів. Здійснено систематизацію та узагальнення процесів системи управління якістю продуктів із використанням процесного підходу. Розкрито роль ризик-орієнтованого мислення при запровадженні системи управління якістю харчових продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 16–26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |